dr Dušica Kotarac

Biografija

Doktorka Kotarac je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1994. godine, stičući temeljno znanje i veštine u oblasti stomatologije. Nakon pet godina rada u državnoj ustanovi, odlučila je da krene u privatnu praksu, gde je pokrenula novo poglavlje u svojoj karijeri. Godine 2007. postaje koosnivač ordinacije „Denta”, gde je nastavila da pruža visokokvalitetne stomatološke usluge pacijentima.

Njeno usavršavanje nije stalo samo na diplomiranju. Godine 2012. završava akademsku specijalizaciju iz ortodoncije, što joj je dodatno proširilo horizonte i unapredilo veštine u ovoj oblasti. Već sledeće godine, odlučuje da se dodatno usavrši u oblasti estetske medicine, pokazujući svoju posvećenost stalnom ličnom i profesionalnom razvoju.

U okviru naše ordinacije, aktivno se bavi svim područjima nehirurških i antiejdžing estetskih procedura, koristeći najsavremenije tehnologije i metode. Naša ordinacija poseduje dozvolu Ministarstva zdravlja Republike Srbije za obavljanje ovih procedura, što garantuje sigurnost i kvalitet usluga.

Doktorka redovno prati sve relevantne domaće i svetske kongrese iz oblasti stomatologije i estetske medicine, što joj omogućava da ostane u toku sa najnovijim dostignućima i trendovima u svojoj struci. Pridruženi je član Ortodontskog udruženja Srbije i članica Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije SESIAM. Njena stručnost obuhvata ortodonciju, protetiku i estetsku medicinu, čime se ističe kao cenjeni član našeg tima koji se kontinuirano trudi da pruži najbolju moguću stomatološku i estetsku negu pacijentima.

Besplatne konsultacije

Estetska medicina i antiejdžing program

Konsultujete se sa dr Dušicom Kotarac, sertifikovanim lekarom estetske medicine. Napravite prvi korak do Vašeg blistavog osmeha.

Radno vreme

Edukacija

Fakultet
Stomatološki fakultet Beograd
Ekspertiza

Ortodoncija i Estetska medicina

Godine prakse

30