dr Luka Kotarac

Biografija

Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završava 2020. godine. Nakon završenih studija, odlučuje se fokusirati na određena područja stomatologije koja ga posebno zanimaju – implantoprotetiku, bezmetalnu stomatološku protetiku i estetsku stomatologiju. Ova specijalizacija omogućava mu da se dublje posveti ovim područjima i pruži vrhunske usluge pacijentima koji traže napredne tretmane za poboljšanje izgleda i funkcionalnosti zuba.

Godine 2022., nastavlja svoj profesionalni razvoj upisom specijalističkih studija iz oralne hirurgije na Beogradskom univerzitetu. Ova odluka predstavlja korak napred u njegovoj karijeri, pružajući mu priliku da proširi svoje znanje i veštine na području oralne hirurgije i složenih stomatoloških intervencija.

Takođe, aktivno učestvuje u različitim edukacijama iz područja fiksne protetike i implantologije kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ova stalna edukacija omogućava mu da prati najnovije trendove, tehnologije i najbolje prakse u stomatologiji, osiguravajući da njegovi pacijenti imaju pristup najsavremenijim tretmanima.

Njegova posvećenost stalnom usavršavanju i napretku u stomatološkoj struci čini ga cenjenim profesionalcem u stomatološkoj zajednici. Svestan je važnosti praćenja najnovijih dostignuća u stomatologiji kako bi pružio najbolju moguću negu pacijentima, čime se ističe kao stručnjak koji teži unapređenju svojih veština i pružanju vrhunske stomatološke usluge.

Radno vreme

Edukacija

Fakultet
Stomatološki fakultet Beograd
Ekspertiza

Oralna hirurgija

Godine prakse

4