dr Jelena Arsović

Biografija

Doktorka Jelena Arsović se pridružila našem timu 2016. godine, donoseći sa sobom bogato iskustvo i entuzijazam za rad s pacijentima. Njen glavni fokus je rad s našim najmlađim i najdražim pacijentima, gde se ističe svojom posebnom posvećenošću i empatijom prema deci i adolescentima. Njen blag i strpljiv pristup pomaže u stvaranju prijateljske atmosfere koja olakšava stomatološke tretmane za naše mlade pacijente.

Pored toga, doktorka Arsović je odgovorna za predprotetska pripremu i konzervativnu stomatologiju. Njeno stručno znanje omogućava preciznu dijagnostiku i efikasno lečenje različitih oralnih problema, osiguravajući tako optimalne rezultate za naše pacijente.

Kako bi nastavila sa svojim profesionalnim razvojem i bila u koraku sa najnovijim dostignućima u stomatologiji, doktorka Arsović redovno pohađa kurseve iz endodoncije i restaurativne stomatologije. Njena posvećenost stalnom usavršavanju omogućava joj da primeni najnovije tehnologije i najbolje prakse u svom radu, čime pruža našim pacijentima vrhunsku stomatološku negu.

Njeno angažovanje u našem timu ne samo što doprinosi kvalitetu naših usluga, već i osigurava da naša ordinacija ostane poznata po visokom nivou posvećenosti prema pacijentima i stručnosti u stomatološkoj praksi.

Radno vreme

Edukacija

Fakultet
Stomatološki fakultet Beograd
Ekspertiza

Dečija stomatologija

Godine prakse

15