Upoznajte naš tim vrhunskih profesionalaca

Znamo da je teško naći ličnog ili porodičnog stomatologa. U našoj ordinaciji se ponosimo time što možemo da Vam pružimo vrhunsku uslugu, da stvorimo i održavamo Vaš prelep i zdrav osmeh, uz tim vrhunskih profesionalaca.

Njena uža oblast rada obuhvata ortodonciju, protetiku, i estetsku medicinu. Doktorka redovno prati sve relevantne domaće i svetske kongrese iz oblasti stomatologije i estetske medicine, što joj omogućava da ostane u toku sa najnovijim dostignućima i trendovima u svojoj struci

Svestan je važnosti praćenja najnovijih dostignuća u stomatologiji kako bi pružio najbolju moguću negu pacijentima, čime se ističe kao stručnjak koji teži unapređenju svojih veština i pružanju vrhunske stomatološke usluge.

Aktivno učestvuje u različitim edukacijama iz područja fiksne protetike i implantologije kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ova stalna edukacija omogućava mu da prati najnovije trendove, tehnologije i najbolje prakse u stomatologiji, osiguravajući da njegovi pacijenti imaju pristup najsavremenijim tretmanima.

Njeno angažovanje u našem timu ne samo što doprinosi kvalitetu naših usluga, već i osigurava da naša ordinacija ostane poznata po visokom nivou posvećenosti prema pacijentima i stručnosti u stomatološkoj praksi

Nadica je važna članica Denta stomatološkog tima. Ona pruža značajnu podršku našim stomatolozima tokom procedura i brine se o udobnosti pacijenata. 

Veoma profesionalna, sestra Tanja odlikuje se izuzetnim znanjem i veštinama u oblasti stomatologije, pružajući visok nivo brige i pažnje svakom pacijentu. 

 

Izuzetno ljubazna, Danka je stomatološka sestra koja osvaja srca pacijenata svojim toplim osmehom i pažljivim pristupom.