dr Nenad Zarić

Biografija

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1998. godine, stekavši temeljno znanje i veštine u stomatologiji. Nakon završetka studija, odlučio je nastaviti karijeru u privatnoj praksi, gde je imao priliku primeniti svoje obrazovanje u stvarnom kliničkom okruženju.

Godine 2007., prepoznajući potrebu za pružanjem visokokvalitetnih stomatoloških usluga, zajedno sa dr Dušicom Kotarac, odlučio je osnovati ordinaciju „Denta”. Ova saradnja omogućila im je da kombinuju svoje veštine i stručnost kako bi pružili sveobuhvatnu negu pacijentima.

U svojoj praksi, ističe se po svojoj stručnosti u oblasti fiksne stomatološke protetike. Posvećuje se detaljnoj dijagnostici i individualnom pristupu svakom pacijentu kako bi osigurao optimalne rezultate. Takođe se aktivno bavi kombinovanim stomatološkim nadoknadama, poput mostova i proteza, pružajući pacijentima raznovrsne opcije za obnovu njihovog osmeha i oralnog zdravlja.

Pored toga, poseduje stručnost u oblastima endodoncije i restaurativne stomatologije. Njegova sposobnost da precizno dijagnostikuje i leči bolesti zuba koristeći najmodernije tehnike endodontskog lečenja osigurava pacijentima udobnost i dugoročno zdravlje njihovih zuba.

Kroz kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, nastoji ostati u koraku s najnovijim tehnikama i tehnologijama u stomatologiji kako bi svojim pacijentima pružio najbolju moguću negu. Njegova strast i predanost stomatološkoj struci čine ga cenjenim članom zajednice i pouzdanim izborom za sve pacijente koji traže vrhunsku stomatološku negu.

Radno vreme

Edukacija

Fakultet
Stomatološki fakultet Beograd
Ekspertiza

Fiksna stomatološka protetika

Godine prakse

30